Toimiston Helmi, Turku

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Ota yhteyttä ›

Toimiston Helmi, Turku

Toimiston Helmi tarjoaa kattavat johdon assistenttipalvelut, kun tarvitset kiireapua toimistolla, sihteeriä kokouksissa, tai vaikkapa assistenttia tapahtumanjärjestämiseen. Asiakkaitani ovat yritykset, yhdistykset, järjestöt ja yksityishenkilöt Turun alueella.

Palkatessasi osa-aikaisen sihteerin auttamaan arjen askareissa, säästät omaa aikaasi tärkeämpien asioiden hoitamiseen. Saat käyttöösi vuosien kokemuksen, vahvan ammattitaidon ja laajan yhteistyöverkoston.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää! 

Ota yhteyttä

Minä – assistentti arkesi apuna

Minä – assistentti arkesi apuna

Olen Anna-Kaisa Jätinvuori, tuttavallisemmin Annukka, 35 vuotta erilaisissa sihteerin töissä kokemusta kartuttanut toimistotöiden ammattilainen.

Kun tarvitset henkilöä, jolla on kokonaiskuva hallussa ja langat käsissään erilaisten tilaisuuksien organisoinnissa tai arjen toimistotöiden kanssa, tarjoan käyttöösi kattavat assistenttipalvelut.

Työssäni minua motivoi ihmisten arjen helpottaminen. Aito ihmisistä välittäminen, maanläheisyys ja kokonaiskuvan hahmottaminen kulloisessakin tilanteessa ovat vahvuuksia, joita hyödynnän työssäni sinua varten. Teen työni aina luottamuksella ja salassapitovelvollisuutta noudattaen. 

Olen koulutukseltani myös refleksologi ja yritykseni Lempeät Kädet tarjoaa refleksologisia hoitoja sekä koliikkihoitoja vauvoille.

Vapaa-ajallani nautin käsitöiden tekemisestä, luonnossa liikkumisesta, matkustamisesta ja muutenkin aktiivisesta elämäntavasta.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Lähetä viesti